Made in Denmark - golf i verdensklasse | VisitNordjylland

Made in Denmark - golf i verdensklasse

Made in Denmark er Danmarks nye Europatour-turnering, der de næste 3 år er med til at sætte Danmark på det store internationale golfkort. Turneringen bliver spillet første gang på Himmerland Golf & Spa Resort's Backtee Course, 20. - 23. august 2015.

Her får du vores guide til Made in Denmark's golfturnering samt alt det ved siden af: golf i Nordjylland, de gode golfbaner, steder at spise, steder at sove og steder at besøge, når golfen holder pause.

Hvor kan jeg selv spille golf?

Under Made in Denmark er Himmerland Golf & Spa Resort-banerne forbeholdt turneringsdeltager, så publikummer, der bliver inspireret til selv at hive golftasken med ud på en 18-hullers, må finde alternative baner.

Derfor får du her en oversigt over nordjyske golfbaner, så du kan finde en golfbane til dine behov. Oversigten indeholder både steder med gode golftilbud samt baner med greenfee og Pay & Play.

Læs mere:

Golf i Nordjylland

Spisesteder

Hvor finder jeg et lækkert spisested?

I Nordjylland lever vi af og med naturen, af jordens og havets rigdomme. Sådan har det været siden vore tidligste forfædre, og det giver en dyb respekt for råvarerne og kærlighed til de håndværk der fremstiller sunde og velsmagende fødevarer.

Vi har her samlet en oversigt over smagsoplevelser, der sikrer dig en lækker bid af Nordjylland.

Læs mere om nordjyske smagsoplevelser:

Gastronomi i Nordjylland

Nordjyllands bedste restauranter

Rusk i Aalborg, der er en af de bedste restauranter i Nordjylland

Nordjyllands bedste restauranter

Her finder du Nordjyllands bedste spisesteder, ideelle til romantiske oplevelser for 2 - eller hvis I bare vil spise rigtig godt!

Aalborg

Velkommen til kulturbyen Aalborg - en levende og spirende lille storby med masser af puls, atmosfære, attraktioner og attraktive shoppingmiljøer.

Hvor finder jeg et godt sted at overnatte?

Mange har booket billet til Made in Denmark og det er allerede nu ved at være svært at finde overnatningssteder i nærheden af Himmerland Golf & Spa Resort under Made in Denmark.

For at komme så tæt på så muligt er det værd at tage et kig på privat udlejning på AirBnB:

Overnatningsmuligheder på AirBnB under turneringen

Overnatning i Nordjylland

Oplev Nordjylland

Hvad må jeg ikke gå glip af i Nordjylland?

Nordjylland byder på mange andre ting end golf, så når du skal have en pause fra fairways, drivere og bunkerslag, kan du opleve det bedste af Nordjylland med disse nordjyske highlights.

Rejser du med børn, kan du med fordel kigge forbi denne side:

Familieferie

Naturen i Nordjylland

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Begivenheder i Nordjylland lige nu

Se vores udvalgte begivenheder netop nu og find oversigten over arrangementer i nærheden af dig

Voergaard Slot

Slotte og herregårde

Hvad enten du er til skræmmende spøgelseshistorier eller interessante historiske fortællinger, så har Nordjyllands slotte og herregårde næsten alle sammen en god historie at fortælle. 

Sommer i Nordjylland

Få overblikket over den nordjyske sommer - det der sker, hvad der er værd at lave og find de gode tilbud her

Made in Denmark og Backtee Course

Den re-designede Backtee Course åbnede officielt i april 2013. Det er den danske arkitekt Philip Christian Spogárd der har lavet stregerne.

Omlægning omfatter bl.a. 18 helt nye greens der er bygget efter alle kunstens regler. Banen er kendetegnet ved at der er god plads mellem hullerne, som skaber en dejlig naturoplevelse. Bunkerstilen er markant anderledes, fra hvad der har været set i Danmark indtil videre, hvilket giver banen en unik karakter og understreger naturen.

Himmerland Golf & Spa Resort
Centervej 1
9640 Farsø

www.madeindenmarkgolf.dk

Læs baneguiden

Backtee Course baneguide

Countdown

Backtee course hul 16 på Himmerland Golf & Spa Resort

Køb billetter

På Made in Denmark's hjemmeside kan du få seneste nyt vedrørende turneringen, det fulde overblik over program, turneringsbanen Backtee Course og meget, meget mere