Løkken | VisitNordjylland
Løkken i billeder

Løkken

Løkken er en klassisk badeby på Nordjyllands vestkyst, hvor du finder en af Danmarks bedste strande. Her er der friske fisk, store sandstrande og et utilregneligt vejr. I byen kan man slentre gennem de hyggelige gader med små gule huse, cafeer, restauranter og butikker og samtidig høre havet, fornemme duften af saltvand og se sandet snige sig rundt langs mure og mellem cafestoleben, fordi nærmere stranden kan en by næppe ligge. Vesterhavet, Løkken Strand med de klassiske badehuse, de hvide klitter og det hyggelige bymiljø, får gæster til at komme tilbage igen og igen. For Løkken har det hele: shopping, aktiv ferie, gode spisesteder, kunst og kultur, børnevenlige strande og atmosfære hele året.

Aktiviteter og oplevelser

Løkken Strand skal opleves, uanset om du vil bade eller ej. De 500 ikoniske badehuse står til vidne om Danmarks historiske badekultur, og stranden med det fineste hvide sand er selvfølgelig tildelt Blå Flag. På molen kan du nyde en is og de fantastiske solnedgange ved Vesterhavet, mens en gåtur langs stranden vil byde på historiske vingesus med bunkere fra 2. Verdenskrig. Løkken by rummer også mange mindre gallerier, og bevæger du dig væk fra centrum, vil du opleve den gamle del af Løkken, hvor de gule fiskerhuse stadig ligger langs de snoede gader.

Historie og smuk natur kan du også opleve ved Rubjerg Knude lidt nord for Løkken. Det gamle og helt specielle Rubjerg Knude Fyr står der endnu, men det vil inden længe skride i havet, så det er med at opleve dette unikke sted, mens tid er.

Oplev også det smukke og velbevarede Børglum Kloster, som ligger lige i nærheden.

Se alle aktiviteter og attraktioner nær Løkken

Begivenheder - Det sker i Løkken

Du finder et mangfoldigt udbud af events og begivenheder i Løkken året rundt. Oplev for eksempel musik og glade dage til den årlige Løkken Koncert.

Se alle events i Løkken

Spisesteder

Lidt uden for Løkken finder du Løkkens Vejkro, der er en af Nordjyllands bedste restauranter. Helt klart et besøg værd, hvis du vil spise godt.

Centralt og midt i Løkkens byliv finder du Café Frandsen og restauranten på Løkken Badehotel. Begge steder er der super hyggelig stemning og frem for alt lækre fiskeretter.

Er du til gode lokale øl, bør du besøge Løkken Bryghus, og skal der være stemning og musik, så er Peter Bådsmand, en af Løkkens ældste restauranter, også et besøg værd.

TIP: I Løkken kan du købe friskfanget fisk direkte fra kutterne. Se her hvornår skibene kommer ind.

Se alle spisesteder nær Løkken

Overnatning

Ønsker du central beliggenhed, så finder du det på Løkken Badehotel, der ligger lige midt i det hele. Ellers er der masser af andre muligheder, blandt andet for at campere.

Se alle overnatningsmuligheder nær Løkken

Få mere inspiration til ferien i Løkken: www.loekken.dk

Del denne side

Kontakt det lokale turistbureau

Løkken Turistbureau
Jyllandsgade 15
9480 Løkken

Email: turistbureau@loekken.dk

Tlf: +45 98 99 10 09

Blå Flag

Strande med Hvide og Blå Flag

I Nordjylland er mange af strandene tildelt Blå Flag - et kvalitetsstempel for strande af høj standard. Få overblikket over nordjyske strande med Blå Flag her.

Rusk i Aalborg, der er en af de bedste restauranter i Nordjylland

Nordjyllands bedste restauranter

Her finder du Nordjyllands bedste spisesteder, ideelle til romantiske oplevelser for 2 - eller hvis I bare vil spise rigtig godt!