Jul i Nordjylland | VisitNordjylland

Jul i Nordjylland

Jul i Nordjylland er hjerternes fest. Juletræet med pynt, julesangene og ikke mindst maden skal helst være, som da vi var børn. Ellers er det bare ikke rigtigt...

Julen er mere end nogen anden af årets fester den fest, der er forbundet med de fleste traditioner. En rigtig jul skal være af den gammeldags slags, der skal hygges og julebages, og hjemmet skal pyntes op med juletræ og kravlenisser.

Jul i Nordjylland er ikke bare hyggelig, men her forstår man i sandhed at kombinere den smukke, omkringliggende natur med årelange traditioner, som især hænger sammen med juletræslys-tænding, æbleskiver og traditionel julemad samt ankomsten af julemanden.

Jul 2016

Julemarked i Aalborg

Julemarkeder i Nordjylland

Leder du efter et hyggeligt julemarked, mens du er i det nordjyske? Så se vores store oversigt over aktuelle og hyggelige julemarkeder her.

Ludvig og Julemanden

Ludvig og Julemanden

Læs mere om TV 2's julekalender 2016, der foregår i Nordjylland

Julegaveidéer

Julegaveidéer

Det kan være svært at finde den perfekte julegave, men vi har her forsøgt at komme med lidt idéer og inspiration til skønne nordjyske oplevelser.

Juleopskrifter

Julemad er en stor del af julens glæder. Klik her og find lækre opskrifter på nordjyske juleretter fra en svunden tid.

Tvillingerne og Julemanden

Tvillingerne og Julemanden

TV2s julekalender fra 2013 hed Tvillingerne & Julemanden og fandt sted i Nordjylland. Kom bag om julekalenderen og de nordjyske locations her.