Forår i Nordjylland | VisitNordjylland
Nordjylland er fuld af spændende oplevelser hele foråret igennem

Forår i Nordjylland

Foråret og det gode vejr er godt på vej, og det inviterer til ture ud i den smukke nordjyske natur, hvor alverdens smukke blomster springer ud. Her på siden har vi samlet gode tips til forår i Nordjylland: hvad I kan lave og hvor I kan tage hen, samt en oversigt over forårets begivenheder og selvfølgelig smukke forårsbilleder.

Et sikkert hit er udflugter ud i naturen og Nordjylland byder på nogle helt unikke steder. Foråret er også den årstid, hvor planter spirer og gode råvarer kan handles hos gårdbutikkerne. Til de dage, hvor forårsvejret svigter, er det værd at gå på opdagelse hos Nordjyllands kunstmuseer og Nordjyllands gratis oplevelser.

Nordjysk kunst og kultur

Danmarks bedste nulevende kunstnere og kunsthåndværkere har bosat sig i Nordjylland. Derfor er der særdeles gode muligheder for at besøge gallerier og værksteder i det nordjyske ferieland. 

Skål med jordbær

Gårdbutikker i Nordjylland

Nyopgravede kartofler, friskplukkede jordbær, friske, grønne ærter, sprød salat, nye gulerødder, blomkål frisk fra marken og friske krydderurter på toppen...

Aktiviteter i Nordjylland

Nordjylland byder på et væld af aktiviteter, hvad enten du er til fart og spænding eller afslapning i ro og mag. Her i Nordjylland er der tid og plads til at få pulsen op, til at grine, bade og til at leve.

Naturen i Nordjylland

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Fårup Sommerland

Attraktioner i Nordjylland

Nordjylland byder på oplevelser for både store og små - uanset vind og vejr! Find her et udvalg af de bedste attraktioner og seværdigheder, Nordjylland kan byde på.

Romantiske steder i Nordjylland

Få gode tips til nogle helt perfekte og romantiske oplevelser, som er en sikker garanti for en dejlig tosomhedsferie.

Gastronomi i Nordjylland

Få oversigt over smagsoplevelser i Nordjylland - gårdbutikker, restauranter m.m.

Guide til kunsthåndværk

Oplev de arbejdende kunstnere i Nordjylland og se processen, hvor ideer og materialer tager form til kunstværker. En sand inspirationskilde til kunst er det nordjyske landskab med dets bakker, skove, søer, enge, havet og det specielle lys.

 

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.
  • Produkt mangler