Familieferie i Nordjylland

Der er masser af ting at lave i Nordjylland for familien: man kan soppe i strandkanten, tumle med far og mor i klitterne og spise is på en havnemole - altsammen ferieoplevelser mange kan nikke genkendende til. I Nordjylland er der mange muligheder for at skabe dejlige ferieminder, der holder længe, for Nordjylland er et børnevenligt ferieområde med korte afstande og mange spændende og anderledes feriemuligheder for børnefamilier, både med små og større børn.

I Nordjylland findes der desuden rigtig mange attraktioner, museer og aktiviteter specielt for børn, og mange af dem er glimrende også på en regnvejrsdag, så uanset hvad I gerne vil opleve i ferien, har Nordjylland noget for jer, der er på familieferie.

 

 

Attraktioner for børn

Familieferie - attraktioner - left block

I Nordjylland har vi masser af spændende attraktioner, hvor hele familien kan underholdes.

I Fårup Sommerland kan I sagtens få en hel dag til at gå, når I suser rundt i rutsjebaner, plasker rundt i Nordens største vandland eller nyder madpakken på de grønne områder. 

Er I mere til dyr, er der masser af dem i Aalborg Zoo, hvor du kan se dem blive fodret. Det samme gælder i Nordsø Oceanariet, hvor fiskene fodres af dykkere, og her kan I også kæle med en krabbe.

Det dejlige Fårup Sommerland er en oplevelse, som hele familien kan nyde sammen. Prøv den vilde 'Orkanen', svøm rundt i Aquaparken eller nyd en picnic på plænen. 

Verdens største landdyr, grønlandske isbjørne, farlige tigre, dyreunger i alle størrelser... Kom til Aalborg Zoo og få oplevelser ud over det sædvanlige, som hele familien vil elske.

Tag familien med og udforsk havets hemmeligheder i Nordeuropas største akvarium, hvor stimevis af havdyr såsom klumpfisken, havkatten, hajerne og sælerne venter på jer. I kan endda se dem blive fodret af en dykker. 

Aktiviteter for børn

Familieferie - aktiviteter - left block

I Nordjylland er der altid noget at lave - uanset vejr!

Vi har her samlet nogle gode børneaktiviteter, som ikke nødvendigvis behøver at koste noget, så det er bare med at komme afsted.

Andre forslag kunne også være:

Oplev Nordjyllands smukke strande Her kan du bade og finde ravstykker, hvis du er rigtig heldig

Indendørsaktiviteter Her har vi lavet en liste over ting, som familien kan lave på fx regnvejrsdage

Hør gratis lydfiler om Nordjyllands historie Lyt til spændende fortællinger fra Nordjyllands historiske områder - både for børn og voksne

Overnatningsmuligheder

Familieferie - overnatning - left block

Når du har børnene med på ferie i Nordjylland, er det vigtigt, at der er noget at lave. Og det er der heldigvis mange steder i Nordjylland, som tilbyder.

Oftest har feriecentrene en masse familieaktiviteter, hvor der både er noget for store og små.

På de nordjyske campingpladser er der også tit legepladser eller måske en hoppepude.

Sommerhuse er der også masser af i Nordjylland, hvor du kan komme helt tæt på naturen.

Skal I i kontakt med både natur og dyr, så prøv en bondegårdsferie.

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevstilmelding

Book familieferie

Søg oplevelser