Erhverv | VisitNordjylland
Beklager rodet. Vi skifter design :-)

Velkommen til VisitNordjylland

Velkommen til VisitNordjyllands hjemmeside om nordjysk turisme.


VisitNordjylland er destinationsselskabet for turismen i Nordjylland. VisitNordjylland er etableret i et samarbejde mellem turisterhvervet og Business Region North Denmark. Det er et vores primære formål at være operatør i forhold til fælles markedsføring og kommunikation af turismen i Nordjylland.  

 

Læs mere om hvem vi er her.

Oplevelsesbooking

Oplevelsesbooking gør det let for vores potentielle kunder at finde, booke og købe oplevelser i Nordjylland. Målet er at øge salget hos oplevelseserhvervet. Læs mere om Oplevelsesbooking og hvordan du kommer i gang her. 

Nordjyske overnatningstal

Se den seneste statistik over overnatningerne i Nordjylland. Statistikken opdateres månedligt på baggrund af opgørelser fra Danmarks Statistik.

Folk ved stranden

Marketingsplan 2016

Her kan du se planen for hele året i forhold til VisitNordjyllands markedsføringsaktiviteter. Planen viser blandt andet hvornår de forskellige temasider, konkurrencer og TV-spots kører.

VisitNordjylland på LinkedIn

Få seneste nyt på vores LinkedIn

Vil du se, hvad der rør på sig i nordjysk turisme og hos VisitNordjylland, så kig forbi vores LinkedIn-profil. Følg os for seneste nyt eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.


VisitNordjylland er støttet af:


Region Nordjylland logo
BRN logo