Guidet tour om Han Herred Havbåde | VisitNordjylland

Guidet tour om Han Herred Havbåde

Slettestrand/Svinkløv er i dag centrum for bevaring af havbådekulturen, hvor Han Herred Havbåde med restaureringen af traditionelle fiskeres havbpde binder fortid og nutid sammen. 

Han Herred Havbåde er initiativet for bevaring og formidling af det traditionelle fiskeri - du kan få et dybere indblik i det bæredygtige erhverv, når du med lokal guide får fortællingen om havbådene og deres virke. 

Billetten giver adgang til guidet tour i:
Han Herred Havbåde
Slettestrandvej 162
9690 Fjerritslev

Bådebyggeriet er et arbejdende værksted, og man er velkommen til at kigge indenfor, hvor man kan fornemme duften af egetræ og få en snak med bådebyggerne. 

Værkstedet er åbent for besøgende tirsdage fra kl. 14-16 og første lørdag i måneden fra kl. 10-15.

Grupper kan bestille en guidet rundvisning på telefon 20 70 08 70.

Booking

Guidet tour om Han Herred Havbåde

Antal 50,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Han Herred Havbåde

Foreningen Han Herred Havbåde har etableret et bådebyggeri og kystkulturcenter, der fungerer som et aktivt center omkring restaurering, nybygning, kopibygning, vedligeholdelse, udforskning, formidling, uddannelse og sejlads med havbåde og andre bådtyper i traditionen af klinkbyggede fartøjer.
Bådebyggeriet er et arbejdende værksted, og man er velkommen til at kigge indenfor tirsdage fra kl. 14-16, hvor man kan fornemme duften af egetræ og få en snak med bådebyggerne. Værkstedet er også åbent for besøgende første lørdag i måneden fra kl. 10-15. Havbådehuset er åbent på hverdage i arbejdstiden samt den første lørdag i måneden kl. 10-15. Grupper kan bestille en guidet rundvisning på telefon 20 70 08 70.