Golfophold for 2 i påsken | VisitNordjylland

Golfophold for 2 i påsken

Nyd 2 dejlige dage på Himmerland Golf og Spa Resort! I Himmerland bestræber vi os på at leverer oplevelser til livsnyderne indenfor golf, spa og business.

Opholdet indeholder følgende for 2 personer:

  • 1 x overnatning inkl. lækker morgenbuffet
  • 1 x greenfee til PGA Backtee Course
  • 1 x greenfee til Garia Course
  • 1 x 2-retters menu i restauranten
  • Fri entré til badeland og fitness

Efter spændende golfoplevelser på både European Tour banen PGA Backtee Course og den smukt beliggende Garia Course, er der rig lejlighed for at benytte dig af resortets mange faciliteter. Har du lyst til ekstra forkælelse under opholdet kan vi varmt anbefale tilkøb af entré til Nordic Spa Himmerland, hvor du kan slappe af blandt de mange bade og saunaer og dermed blive klar til endnu en dag på golfbanen.

Pris pr. person i dobbeltværelse:  kr. 1295,- / pris i alt 2590,-

Booking

Opholdets varighed:

Golfophold for 2 i påsken

Ankomstdato Vælg en dato ovenfor
Afrejsedato
Pris
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland Golf & Spa Resort ligger i hjertet af Vesthimmerland og er et fantastisk udgangspunkt for en ferie med aktiviviteter, kultur eller wellness. Selv om vi er kendte for vores golfbaner kan vi meget mere end bare golf. I start 2013 åbnede vi vores 6000 m2 store nye centerbygning med Spa & Wellness, stort poolområde, bowling og aktivitetscenter, konferencecenter og panorama tagterrasse. Derudover har vi et resort hotel med 60 værelser, 2 restauranter og en hyggelig bar samt 336 feriehuse omkring golfbanerne. Her er noget for alle og ALLE er velkommen.
Centervej 1, Gatten
9640 Farsø
Tlf. 9649 6100

Mail: hgcc@himmerlandgolf.dk
www.himmerlandgolf.dk
Receptionen er åben alle ugens dage fra 07.00-21.00