Rune Klan – Barnløs Live | VisitNordjylland

Rune Klan – Barnløs Live

Tre år efter succesen med ’Det Stribede Show’ er den anerkendte tryllemester og komiker Rune Klan tilbage med et nyt oneman show. Hans femte i rækken vil fra februar 2017 ramme de danske scener. Trods sine omtrent 40 gode leveår, har ‘Klanen’ endnu ikke børn. Det betyder selvfølgelig en masse fritid og dermed god luft i kalenderen til at skam-øve et trick eller en joke til den ultimative perfektion.

Booking

Rune Klan – Barnløs Live

Antal 310,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Skandinaviens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre. Centret har hvert år flere end en halv million gæster til musik & teater, messer & udstillinger og møder & kongresser... Med flere end 100 store teater- og musikarrangementer om året er Aalborg Kongres & Kultur Center en af Skandinaviens største kulturudbydere. Der er alt fra store internationale stjernesolister, store gæstespil indenfor opera, ballet og musicals, til revyer, klassiske koncerter, børneteater og naturligvis pop- og rockkoncerter. AKKC har også de perfekte rammer og topmoderne faciliteter til både møder og kongresser – med et deltagerantal lige fra 2 og op til 2.500.
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Tel.: +45 9935 5555

Email: akkc@akkc.dk
Webside: www.akkc.dk
Åbningstider
Se www.akkc.dk