Badehoteller i Nordjylland - Danmarks dejligste | VisitNordjylland
Billedcollage med nordjyske badehoteller

Badehoteller i Nordjylland - Danmarks dejligste

Badehoteller i Nordjylland har sjæl og charme og deres helt egen rustikke atmosfære, og så ligger de i sagens natur ualmindeligt smukt – tæt på strand og hav med de perfekte rammer til afkobling og forkælelse.

Danmarks dejligste badehoteller

At Nordjylland har nogle af Danmarks dejligste badehoteller er ikke nogen tilfældighed. Naturen er storslået, og badehoteller som Ruths Hotel og Brøndums Hotel er smukke og med en rig og spændende historuie - og derfor er det heller ikke underligt, at TV2's tv-serie Badehotellet udspiller sig i Nordjylland. Her fandt man nemlig de smukkeste steder.

Se hvor TV2's Badehotellet er optaget

I TV2's serie Danmarks dejligste badehoteller er Nordjylland repræsenteret med hele 4 badehoteller, hvilket gør den til landsdelen med flest badehoteller i serien. De 4 hoteller er:

Badehotel er lig med afslapning

Der er en dejlig afslappet feriestemning på de charmerende og meget individuelle nordjyske badehoteller, så her smyges hverdagens stress hurtigt af. Man falder til på ingen tid, slapper virkelig af og nyder bare at ’være’, at småsludre med de andre gæster eller tilbringe timer i en liggestol med en god bog inden for rækkevidde.

Hører du til dem, der foretrækker at starte dagen med en frisk dukkert, en løbe- eller travetur, ligger hav og strand lige for døren.

Ruths Hotel

Kulinariske oplevelser

På mange af Danmarks badehoteller er man i pension, som det hedder, dvs. at man spiser nogle eller alle måltider på hotellet. Når dørene slås op til spisesalen, er der virkelig grund til at glæde sig, for ikke helt sjældent regerer nogle af landets bedste kokke i køkkenregionerne, og kvaliteten er derfor meget høj.

Tid til oplevelser

Det er oplagt at tage på opdagelse i naturen og udforske omegnen og dens attraktioner, når du bor på badehotel i Nordjylland, for badehotellerne ligger på nogle af de skønneste pletter. Hotellerne hjælper dig gerne med at finde frem til alle oplevelserne, og mange kan også forsyne dig med en picnickurv til turen. Hold desuden øje med arrangementer, som hotellerne ofte arrangerer.

Brøndums Hotel

Børn er også velkomne

Den afslappede stemning, som hersker på badehotellerne, er også noget børn synes om. Godt nok er aktivitetsniveauet ikke så højt, til gengæld er der tid til at være sammen og hygge – måske også sammen med andre familiers børn.

Badehotellernes sæson og priser

Traditionelt går sæsonen fra medio april til medio oktober, men flere og flere badehoteller i Nordjylland holder åbent året rundt i takt med at de renoveres. Priserne varierer fra sted til sted og, du finder alt lige fra super de luxe hoteller med spa og wellness til de mere rustikke hoteller. Typisk ligger priserne for et dobbeltværelse inkl. morgenmad på 850-1500 kr. pr. nat. Vær opmærksom på, at det på flere af badehotellerne ofte er muligt at bestille hel- og halvpension. Flere badehoteller tilbyder favorable weekend- og ugeophold.

Nordjyllands badehoteller:

Del denne side

Far og datter på stranden

Badestrande og byer på vest- og østkysten

Naturen og det særlige lys er Nordjyllands største attraktion, og for mange opleves det bedst ved de nordjyske kyster og sandstrande. Er du ude efter sol & strand, så kig her, hvor du bl.a. finder oversigt over skønne badebyer og strande med Blå Flag.