Fårup Sommerland | VisitNordjylland

Fårup Sommerland

Tæt på stranden i Blokhus og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland, Danmarks ældste Sommerland og Europas 2. bedste forlystelsespark 2015 og 2016, med alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland! Du kan også overnatte i det nye Hotel Fårup.

Årets nyhed 2017 er Hvirvelvinden

Årets nyhed i 2017 er Hvirvelvinden, den mest halsbrækkende forlystelse nogensinde. I Hvirvelvinden bliver du kastet op og ned fra 19 meter højde, samtidig med at du roterer rundt. Men vi advarer dig! Du føler dig med garanti rundtosset efter en tur i Hvirvelvinden.

Vilde rutsjebaner i Fårup Sommerland

Skoven er også fuld af hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. I juni 2013 åbnede den største nyhed nogensinde i Fårup Sommerland: rutsjebanen Orkanen, som den eneste rutsjebane i Norden kører både over og UNDER vandet! Orkanen tager dig først op i 7. sals højde og med 75 km/t ryger du ned under vandet og fortsætter skræmmende tæt på træer og buske – mens dine fødder dingler frit i luften! Du kan også prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder, og så går turen op og ned i vilde loops og halsbrækkende hårnålesving. Eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane?!

Fårup Sommerland priser og åbningstider

Orkanen

 

Danmarks største og vådeste vandland

I parken finder I også Danmarks største opvarmede Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmpe baderingene i Vandslangen. I kan også prøve Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops. Du starter på toppen, højt oppe, i en lille kabine. Et øjeblik efter forsvinder gulvet under dine fødder, og du suser afsted i frit fald ned i et lukket rør og fortsætter i høj fart gennem to loops og slutter med et stort plask!
Når vandpjaskeriet er ovre, og håret er tørret, kan I få taget fusen på sanserne i 4D-biografen, hygge i børnetivoliet, tumle på talrige trampoliner eller dase i skyggen af træerne og trylle ved det store grill-selv område, hvor glohede griller står klar til jer – helt gratis. I parkens restauranter kan hele familien finde sine livretter – både i vores lækre buffetrestaurant og i parkens mange andre spisesteder. Det nyeste skud på stammen er et 100 % økologiske spisested.

Bo midt i skoven

I maj 2016 åbner det helt nye 4-stjernede Hotel Fårup. Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med helt ind på værelserne. Fra værelserne er der en fantastisk udsigt over søen, Orkanen og Falken.

Familieværelse på Hotel Fårup

Receptionen i Hotel Fårup

Find ledige værelser og book her

Fårup Sommerland er en forlystelsespark i verdensklasse

Fårup Sommerland blev først i oktober 2015 og igen i september 2016  kåret som Europas næstbedste forlystelsespark af det internationalt anerkendte forlystelsesmagasin Kirmes & Park Revue. I forbindelse med prisoverrækkelsen udtalete chefredaktør for Kirmes, Frank Lanfer:

- Jeg er særdeles glad for, at vi ikke blot finder ”store spillere” på top-ti- listen, men også familieejede forlystelsesparker, der med entusiasme, passion og energi har formået at realisere nogle fantastiske oplevelser for sine gæster. Fårup Sommerland er et fremragende eksempel på dette, og jeg ønsker dem stort tillykke med den flotte pris."

At Fårup er et sommerland med international klasse ses også på de mange andre priser, forlystelsesparken har modtaget i de senere år:

 • Europas 2. bedste forlystelsespark (Kirmes), 2016
 • Europas 2. bedste forlystelsespark (Kirmes), 2015
 • Verdens 3. bedste service (IAAPA), 2015
 • Orkanen: 3 bedste rutsjebane i Europa (Kirmes) 2014
 • Bedste forlystelses park i Danmark (børnibyen.dk) 2014
 • Danmarks bedste sommerland (tv2.dk) 2014
 • Orkanen: årets 2 bedste nyhed i Europa (Kirmes) 2013
 • Nordens bedste sommerland (Barnesemester.se) 2013
 • Nordens bedste sommerland (Barnsemester.se) 2012
 • Nordjyllands bedste arbejdsplads for unge (LO's Jobpatrulje), 2011
 • Verdens 3. bedste service (IAAPA), 2010-2011
 • Verdens 3. bedste familiepark (Amusement Today), 2010-2011

Kontakt:

Pirupvejen 147
9492 Blokhus
www.faarupsommerland.dk
Tlf. nr. +45 9888160

Se også Fårup Sommerlands åbningstider og priser her

Del denne side

Blokhus

Blokhus byder på kilometervis af hvid sandstrand og et aktivt byliv med koncerter og andre aktiviteter i løbet af sommeren. 

Familie i Skallerup

Familieferie i Nordjylland

Nordjylland er fuld af dejlige familieaktiviteter, børnevenlig overnatning og sjove oplevelser, der danner rammen om en dejlig ferie.