Aktiviteter i Nordjylland | VisitNordjylland
Nordjylland er fuld af spændende aktiviteter for enhver smag

Aktiviteter i Nordjylland

Nordjylland er fuld af spændende aktiviteter for enhver smag

Aktiviteter i Nordjylland

Nordjylland byder på et væld af aktiviteter, hvad enten du er til fart og spænding eller afslapning i ro og mag. Tag blandt andet på sightseeing i byen eller shopping, snup en cykel- eller ridetur rundt i den skønne natur eller oplev Nordjylland fra vandsiden, enten i båd eller lejet kano. Mulighederne er uendelige - både for hele familien, som par eller på solotur.

Søg aktiviteter i nærheden af dig

Forslag til aktiviteter

Hvad enten du er til den aktive oplevelse eller til ren afslapning, har Nordjylland på hele paletten. Naturen og vandet byder på mange alsidige muligheder for at bruge kroppen aktivt. Golf for nybegynderen, men bestemt også til de helt professionelle.

Hop på cyklen og oplev de mange fantastiske cykelruter. Skal der masser af fart og spænding til, kan du jo prøve de nordjyske mountainbikeruter, som 2014 blev kåret til Danmarks bedste.

Du kunne jo også besøge det berømte surfparadis i Thy.

Læs mere om Cold Hawaii.

Golf i Nordjylland

Golfoplevelser

Nordjylland byder på seaside-baner ved den storslåede vesterhavskyst, stærkt kuperede baner i indlandet og parklignende baner i byområder.

Vandreture i Nordjylland

Den alsidige og skønne nordjyske natur indbyder til vandreture. Her er masser af mærkede vandreruter med mulighed for både afslappende kortere eller længere ture.

Forkælelse

De pragtfulde brede hvide sandstrande samt det helt fantastiske badevand er ikke det eneste Nordjylland byder på...

Forkælelse og inspiration i den kulturelle verden kunne f.eks. være på et af Nordjyllands mange museer, efterfulgt af en aften med romantisk hygge på én af de mange fantastiske restauranter. Afslut med en medrivende opera, der gør det svært at holde følelserne tilbage.

Shoppetur med veninderne, gourmetkaffe på en fortovscafé og en gang wellness med massage. Mulighederne er mange.

Madoplevelser

Madoplevelser

Smagen af Nordjylland - Gastronomi - Når det skal være ægte og unikt.

Det nordjyske skatkammer rummer et væld af specialiteter og råvarer, der er helt særlige for området. Lav din egen Bjesk, Nordjyllands bedste restauranter, gårdbutikker og meget mere.

Shopping i Aalborg

Shopping i Nordjylland

I Nordjylland har du altid mulighed for at shoppe, hvad enten du søger brugskunst, modetøj eller blot har lyst til at slappe af med en tur i butikkerne.

Ren afslapning & Wellness

I Nordjylland finder du rig mulighed for afslapning og velvære på et dejligt kurophold med spa og wellness. Bl.a. i Romulus i Skallerup Seaside Resort. Læs mere her om mulighederne.

Rusk i Aalborg, der er en af de bedste restauranter i Nordjylland

Nordjyllands bedste restauranter

Her finder du Nordjyllands bedste spisesteder, ideelle til romantiske oplevelser for 2 - eller hvis I bare vil spise rigtig godt!

Kunst & kultur

Kunst & kultur

Danmarks bedste nulevende kunstnere og kunsthåndværkere har bosat sig i Nordjylland. Derfor er der et stort udvalg af gallerier og værksteder i det nordjyske ferieland.