Aktiv i naturen i Nordjylland | VisitNordjylland

Aktiv i naturen i Nordjylland

Nordjyllands imponerende og varierede natur er skabt til aktive oplevelser, uanset om det er til fods, på hjul eller vands.

Nordjylland er fuld af fantastiske cykelruter. Skal der mere fart og spænding til, så byder Nordjylland på nogle af Danmarks bedste MTB-ruter. Nordjylland rummer også et af Europas bedste surfspots i Cold Hawaii ved Klitmøller. North Shore i Løkken tilbyder også surfkurser nybegyndere. 

Mulighederne er nærmest uendelige, så tag et kig på siden og se, hvad Nordjylland kan tilbyde dine interesser.

Vandreture i Nordjylland

Den alsidige og skønne nordjyske natur indbyder til vandreture. Her er masser af mærkede vandreruter med mulighed for både afslappende kortere eller længere ture.

Golf i Nordjylland

Golfoplevelser

Nordjylland byder på seaside-baner ved den storslåede vesterhavskyst, stærkt kuperede baner i indlandet og parklignende baner i byområder.

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Nationalpark Thy

Smukke Nationalpark Thy byder både på kyst, klitter, klitheder, klitplantager og store søer, som du ikke må gå glip af.

Strand, fjord og natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande, Limfjordens og Mariager Fjords rolige vand og de mange naturoplevelser - skov, moser og klitplantager.

Fugleoplevelser

Nordjylland byder på millioner af trækfugle, der to gange årligt mellemlander i området.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.