Aalborgs bedste oplevelser, spisesteder og hoteller
Aalborg oplevelser
Aalborg oplevelser

Aalborg

Velkommen til kulturbyen Aalborg - en levende og spirende lille storby med masser af puls, atmosfære, attraktioner og attraktive shoppingmiljøer.

Aalborg har i de seneste år har gennemgået en blomstrende transformation fra nedslidt arbejderby til videnscenter og kulturby. Du fornemmer denne spiren, når du bevæger dig gennem byen og i særdeleshed langs Aalborgs havnefront, som er indbegrebet af storbyhygge. Se den skønne video med billeder fra havnefronten her:

Aktiviteter og oplevelser

Byen bugner af hoteller i alle størrelser og prislag, fantastiske restauranter med specialiteter fra alverdens lande, hyggelige gader, kønne gamle huse samt prisvindende arkitektur og et væld af kulturoplevelser. Hvis dine sanser i særlig grad vækkes af medrivende teater, et brag af en koncert eller musik så smuk, du glemmer at trække vejret, så lad Aalborgs store og brede vifte af skønne kulturoplevelser udfolde sig og festen begynde. Gå langs med havnefronten og passér springvandet på Toldbods Plads, som på bestemte tidspunkter sprøjter i takt med musikken, og nyd den særprægede arkitektur, når du passerer Utzon CentretNordkraft og til sidst Musikkens Hus.

Aalborg Live

Har du børnene med, er Aalborg Zoo bestemt også et besøg værd, hvor du oplever de smukke dyr i naturskønne omgivelser. Er du kunstinteresseret, må du ikke gå glip af KUNSTEN, Nordjyllands største kunstmuseum, som er åbnet igen i 2016 efter 1,5 års omfattende renovering.

Book kulturoplevelser på: www.aalborglive.dk, som er din lette adgang til oplevelser ud over det sædvanlige. Her kan du købe din personlige kulturpakke til koncerter, shows, operaer, musicals og teater i Aalborg Kongres & Kultur Center, Musikkens Hus, Aalborg Teater, Skråen, Teater Nordkraft og med Aalborg Symfoniorkester. Sammensæt din kulturpakke og få store kulturoplevelser, hyggelige restaurantbesøg og overnatning på gode hoteller.

Se alle aktiviteter og attraktioner i Aalborg

Begivenheder - Det sker i Aalborg

Aalborg er Nordjyllands kulturhovedstad, og byen har et rigt udbud af events og arrangementer som for eksempel koncerter året rundt. Skal der shoppes, kan du med fordel se her hvilke shoppingmuligheder, der er i Aalborg.

Af tilbagevendende begivenheder kan nævnes Aalborg Karneval, som er Nordeuropas største folkelige karnevalsparade. I en hel uge er hele Aalborg i feststemning med Stjerneparaden, Battle of Carnival Bands og Børnekarneval, inden det hele kuliminerer om lørdagen, hvor alle kan være med i paraden. Gaderne fyldes af glade, udklædte mennesker, og det er helt sikkert en begivenhed, du ikke må gå glip af.

I juni afholdes Aalborg Regatta, hvor skibene strømmer til havnen, som er fuld af mennesker, der nyder underholdningen i form af mange forskellige aktiviteter.

Aalborg i Rødt forekommer i den sidste uge i august, hvor byen klædes i røde farver, og der er et hav af aktiviteter, der blandt andet har musik, mode og sport i højsædet.  

Få den gode oversigt over Aalborgs begivenheder.

Spisesteder

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at Aalborg har smagsoplevelser i alle størrelser og til alle slags priser. Find mange hyggelige cafeer på C.W. Obels Plads såsom Cafe Vi2 og Søgaards Bryghus, som laver egne specialøl. Skal ganen virkelig forkæles, kan man besøge Restaurant Fusion, der ligger på Aalborgs havnefront, eller Restaurant Tabu og Mortens Kro, som tager gourmetretter til et helt nyt niveau. Alle tre restauranter er på listen over Nordjyllands bedste restauranter.

På havnen i Aalborg får du desuden Danmarks bedste bøfsandwich 2013.

Se alle spisesteder i Aalborg

Overnatning

I Aalborg finder du masser af hoteller, som ligger helt inde i midtbyen og er i gåafstand til byens seværdigheder og travle liv.

Se alle overnatningsmuligheder i Aalborg

 

Intet slår virkeligheden, og måske er det i virkeligheden på tide, at du ved selvsyn får kigget på Aalborgs herligheder. Forkæl familien, din bedre halvdel - og dig selv - med feriehygge i særklasse, og en ægte hyggestund i en af Danmarks mest spændende kultur- og shoppingbyer.

Inspiration til ferie i Aalborg: www.visitaalborg.dk og VisitAalborg's Facebook-side

Del denne side

Kontakt VisitAalborg

VisitAalborg
Kjellerups Torv 5, Kedelhallen
9000 Aalborg

Email: info@visitaalborg.com

Tel: +45 9931 7500

Aalborg Zoo

Verdens største landdyr, grønlandske isbjørne, farlige tigre, dyreunger i alle størrelser... Kom til Aalborg Zoo og få oplevelser ud over det sædvanlige, som hele familien vil elske.